Batteri og batteriservice

Kjører du rundt med et slitt eller gammelt bilbatteri? Det er ikke smart i vinterkulden. Still forberedt og ta en batteriservice hos oss. Vi garanterer deg færre startproblemer!
Vedlikehold og batteriservice

For et godt bilhold er service og vedlikehold på batteriet like viktig som gode dekk og en feilfri motor. Batteriet slites over tid ved at det kan oppstå rust og koblingene kan bli dårligere. Ikke minst tærer kulden på batteriets kapasitet og levetid. Det fører til startproblemer og uforutsigbarhet i trafikken. Dersom du opplever at batteriet er helt flatt, kan et nytt batteri være den eneste løsningen på problemet. Vårt bilverksted tilbyr deg både service og nye batterier til de aller fleste biltyper og årsmodeller. De fleste bileiere har opplevd et utladet batteri fra tid til annen. Dette er spesielt vanlig dersom du glemmer å slå av lysene på bilen i kulden. I slike situasjoner vil heldigvis startkabler og en annen bil være nok for å få start på motoren igjen.  Har du derimot et slitt eller gammelt batteri, kan utfordringen bli større. Bilbatteriet kan gå tomt selv i plussgrader -  ikke kun om det er sprengkulde. 


Husk:
Det kan være lurt å ha startkabler i bilen selv om du kjører elbil. Elbiler har i tillegg til hovedbatteriet et 12-volts batteri som styrer blant annet multimedia, rattvarme og setevarme.