SjekkPunkt Mobilitetsgaranti i samarbeid Viking

Starter ikke bilen din? Sitter ladekablene fast?  Har du punktert? eller kanskje bilnøkkelen ikke virker i det du er på vei ut døra? Da er det kjekt å ha Norges største bergingsflåte og beste veihjelp tilgjengelig både på telefon: 67104310 og digitalt.


Veihjelpsassistanse 24/7 i hele Norden - helt uten egenandel

Med SjekkPunkts mobilititetsgaranti sørger vi for at du ikke blir stående i veikanten eller på parkeringsplassen. Garantien gjelder i hele Norden og assistansen er tilgjengelig 24/7, helt uten egenandel, så ofte som behovet måtte oppstå. 4 av 5 ganger løser Viking feilen eller problemet på stedet og får deg videre i egen bil. Må bilen taues, får du selvsagt prioritert oppfølging på det nærmeste SjekkPunkt-verkstedet. 


1-års gyldighet

Garantien utsendes av ditt lokale SjekkPunkt-verksted og er alltid gyldig i ett år. Du vil på din verksteds-faktura se at bilen din er registrert for ett års medlemskap, og du får også en automatisk SMS som bekrefter dette. Veihjelpen gjelder for biler med totalvekt inntil 5 tonn, bilen må være godkjent i henhold til offentligrettslige krav og ha gyldig ansvarsforsikring. Garantien gjelder ikke for Taxi.


   Bestill veihjelp