Ditt bilverksted i Grimstad

JP’s Auto AS og Thygesen Billakkering AS

 I dag JP & Thygesen AS

 

Vårt verkstedet ble allerede etablert i 1956, under navnet Magnor Ånonsen.  I 1984 overtok Jens Petter Fossli og Johan Soma bedriften og navnet ble byttet til JP’s Auto AS (Johan og Petter).  Thygesen Billakkering AS ble startet ca 1960 av Kåre Thygesen. Verkstedet ble utvidet 3 ganger frem til 2001.

JP’s Auto AS og Thygesen Billakkering AS drev virksomhet på hver sin side av Lillesandsveien. I 2001 ble firmaene slått sammen og fikk navnet JP & Thygesen AS. 

Driften fortsatte i Thygesen Billakkerings AS lokaler og i 2018 ble karosseriverkstedet ombygd og modernisert og vi flyttet Bilglassavdelingen tilbake i JP’s Auto gamle lokaler. 

Dagens eiere er Mark Astrup (Daglig leder), Jens Petter Fosseli (Kundemottak) og Christian L. Therkildsen (Ansvarlig Lakk/Karosseri). Administrasjonen består av  Kontorleder Åshild Terjesen og Dele- og dekkansvarlig Eivind Valborgland.

Vi er i dag 20 ansatte fordelt på administrasjon, mekanisk, bilglass, lakk og karosseri.  Vi har også dekkhotell med plass til over 450 kunder. 

Vi er et frittstående verksted knyttet til Sjekkpunktkjeden. Vi er godkjent merkeverksted for Saab. I 2016 inngikk vi avtale med Riis Bilglass og i 2018 utvidet vi dette til også å gjelde bobiler. I 2018 ble vi godkjent som karosseriverksted for Tesla.

Vår kompetanse - Din trygghet!

Velkommen til oss, vi gjør hverdagen enklere med alt på et sted!